Nieuwe datum forelwedstrijd – zomeractiviteiten

20 november 2022

 

Nieuwe datum voor forelwedstrijd  – zomeractiviteiten

 

Normaal gezien was onze jaarlijkse forelwedstrijd gepland op zaterdag 18 juni aanstaande. Na een plaatsbezoek  aan de locatie van de voorbije jaren hebben we na rijp beraad beslist om NIET meer naar daar terug te keren.

We namen, op aanraden van een aantal Pannevissers,  contact met “Etangs des 3 Fontaines” in Saint-Jans Cappel in Frankrijk. Dit plaatsbezoek beviel ons uitstekend zodat we kozen om daar onze wedstrijd te houden. Enig probleem: een gepaste datum vinden.

We moesten een keuze maken: ofwel géén wedstrijd dit jaar, ofwel een andere datum. Het enige dat nog beschikbaar was, was zondag 4 september. Geen enkele zaterdag…

Wegens het enthousiasme van onze leden in de voorbije jaren over het forelvissen hebben we dus een vijver gereserveerd voor YCDP op deze dag. Een zondag is niet ideaal maar het was dat of niets.

Gelieve dus deze nieuwe datum vrij te houden als je graag wil deelnamen aan ons jaarlijks forel-evenement: zondag 4 september. 

De overige zomeractiviteiten zijn bekend en de data bleven ongewijzigd:

·         Makreelwedstrijd op 16 juli, gevolgd door BBQ

·         Vrije wedstrijd 13 augustus, gevolgd door kippenfestijn


NIEUW: er komt in julie en augustus ook een kleine fototentoonstelling in ons clublokaal ter gelegenheid van 50 jaar YCDP.  Meer informatie volgt nog.

·         Garnaalwedstrijd 17 september