Verslag van de tweede wedstrijd van 2022 op 7 mei

20 november 2022

Op zaterdag 7 mei had de tweede wedstrijd van het clubkampioenschap 2022 plaats. Hoewel het over een verplaatste datum was, en er krankstroom was,  meldden zich toch negen gemotiveerde visserteams om de strijd aan te gaan.

Na een heerlijke kop koffie en bijhorende boterkoek, aangeboden door de immer enthousiaste horecaploeg, trok iedereen enthousiast richting de Trapegeer.

Er werd verrassend genoeg redelijk goed gevist met een totaal van 49,4 kg of 236 maatse vissen.

Weegmeester Greg, met medewerking van assistent Norbert Cremery, maakte een korte analyse en schat dat 60 % van de vangst bestond uit schullen, en dan 10% pladijs, 10% but, 10% wijting en 10% zeebaars.  Er werd zeer veel ondermaatse vis gevangen en uiteraard teruggezet, wat zeker een hoopvol teken is voor de toekomst.

 Winnaar van de wedstrijd was de familie van Koen Cremmery  (P52) met 42 vissen en 11,2 kg vis.

De tweede was ons nieuw Portugees clublid Helder Ferreira (P66) die, met medewerking van coach Theo,  39 vissen of 7,8 kg lekkere vis aan land bracht. De top 3 werd afgesloten met Glenn Raes (P96) die 38 vissen of 7,8 kg bovenhaalde. De volledige uitslag van de wedstrijd:  zie bijlage.

 In de tussenstand staat Koen Cremmery aan de leiding, gevolgd door Pascal Annys en Glenn Raes en Gregory Arnoys. Het is nu al duidelijk dat dit een SPANNENDE competitie wordt!

 

Dank aan iedereen die er bij was, en aan iedereen die op één of andere manier heeft meegeholpen aan het welslagen van een heerlijke zonnige, droge visdag.


Klik op het icoontje onderaan om de foto’s te bezichtigen. Dank aan de gelegenheidsfotografen Mike en Katrien en veel beterschap gewenst aan onze vaste clubfotografe Katy.

Voor de forelwedstrijd (nieuwe datum!) en de zomeractiviteiten verwijs ik graag naar een andere webpagina op onze site.

De competitie herneemt in het najaar met wedstrijden op 15 oktober en 29 oktober. Be there!