Uitslag van de eerste wedstrijd van het clubkampioenschap dd. 8 april 2023

17 april 2023

Op zaterdag 8 april had, na twee keer uitstel, eindelijk de start plaats van het nieuwe visseizoen 2023. 10 boten waagden de kans op de visgronden aan de Trapegeer. Het was een moeilijke wedstrijd waarbij de vis niet simpel te verschalken was. Finaal werden toch 138 maatse vissen bovengehaald, voor een totaal van 38 kg. De vangst bestond vooral uit botpladijs, naast schul en ook enkele prachtige zeebaarzen. Franky, medevarende van Johan Dekien was apetrots op een baars van 3,850 kg (!). De winnaar van de wedstrijd was het team van ex-kampioen Pascal Annys, goed voor 33 vissen en 11,3 kg. Zij namen direct een grote voorsprong op de tweede team van Johan Dekien met 565 punten. De crew van kapitein Helder Ferreira sloot de top 3 af met 16 vissen en 4,65 kg. De volledige uitslag zie je in bijlage in dit bericht maar ook op onze gloednieuwe Facebookpagina. Hans Lowagie zal als wedstrijdverantwoordelijke nog een vollediger wedstrijdverslag bezorgen. Proficiat aan de winnaars en dank aan iedereen die heeft meegevist maar ook aan ieder die heeft meegeholpen aan de organisatie van deze geslaagde opener, zowel voor als achter de schermen.