Bezoek aan Le Grand Jack op zat 13 september GAAT NIET DOOR

20 november 2022

 

 

YC

 

 

YACHTING CLUB DE PANNE

 

DP

 

  

Beste Clubleden, Medevarenden en10u Sympathisanten,

 

We voorzien een tweede poging (de eerste keer was het weer niet goed) voor een bezoek aan de zandbank ‘Le Grand Jack’ die voor Malo ligt op 12 km van De Panne en 2 km op zee. Deze activiteit gaat door op zaterdag 13 september.

 programma : Vertrek om 9u30 op het strand, varen kort bij de kust over een afstand van 12 km in groep dus op ’t gemak,  aankomst voorzien om 10u – 10u15, een uurtje ‘wandelen op de zee’, een unieke ervaring met veel kans op gezelschap van enkele zeehonden en een prachtig zicht op de haven van Duinkerke.   En natuurlijk een pintje of frisdrank aangeboden door de club.   Wie uitgebreid wil aperitieven, brengt best zelf nog iets extra’s mee.   Terugvaart naar De Panne om 11u30 met aankomst 12u-12u15.  

Ik kan jullie meegeven dat deze activiteit een echte aanrader is, dit moet je zeker eens in je leven meegemaakt hebben.   Vorig jaar was dit trouwens één van de topmomenten  voor wie met ons meeging.   Een sfeerbeeld van vorig jaar vind je trouwens op onze website (www.YCDP.be) onder foto’s : bezoek aan de Grand Jack.

 

UPDATE: de uitstap is afgelast namiddag NO 4!