Derde wedstrijd van het clubkampioenschap 2015 was super spannend!

20 november 2022

Beste wedstrijdvissers en sympathisanten, 
 

 

Prachtig weer, platte zee, veel volk en bakken vol vis, zo kunnen we de derde wedstrijd voor het clubkampioenschap omschrijven.    Na 5 jaar werd er eindelijk nog eens in grote getalen maatse wijtingen gevangen, daarnaast was schar, bot en hier en daar een pladijs de vissoorten die aan wal werden gebracht.   Roeland Pas ving de mooiste vis, een tong van 650 gram.
 
De wedstrijd werd gewonnen door Hans Lowagie, voor Pascal Annys en Freddy Debergh.  
 De volledige uitslag vind je door te klikken op het icoontje onderaan deze pagina.  

 

In het klassement blijft Pascal Annys = 2742 punten comfortabel de leidersplaats bezetten voor Hans Lowagie = 2465 punten en Theo Charlemange = 2039 punten. Op een andere pagina vind je het volledig klassement.
 
Dank aan iedereen die erbij was, volgende en laatste wedstrijd gaat door op zaterdag 31 oktober.   Alle verdere info en foto’s (met dank aan Serge) kan men bekijken in het fotoalbum (klik onderaan deze pagina op het icoontje).