Derde wedstrijd: zat 27 september 2014 WEDSTRIJDVERSLAG

20 november 2022

Hallo allen,       
 
Ziehier het wedstrijdverslagje van vorige zaterdag.   De dag begon in slow motion want het was wachten tot het optrekken van de mist voor we de boten te water konden laten.    Gelukkig stonden Camiel, Katrien en Pierrette klaar met verse boterkoeken en verse koffie.   Ook stond de cognac klaar voor de liefhebbers, deze werd gebrouwd door kenner Jean-Pierre.  
 
Enfin, om 9u45 werden de boten in sneltempo naar de laagwaterlijn gevoerd en om 10u45 werd dan in groep naar de Trapegeer gevaren.   Het zeetje lag er perfect bij, nu nog een plekje vinden langs het Westdiep waar hopelijk veel vis zat.    
 
Na 5 uur hengelen wist iedereen wel een emmer vol met vis te vangen.   Pascal Annys weet weer wat winnen is, hij versloeg de hele vloot op overtuigende wijze.   Johan Dekien eindigde als 2de, Freddy Debergh werd 3de.   Jammer genoeg werd Willy Bourgois gediskwalificeerd, hij vertrok al een kwartier voor het officiële startschot richting Trapegeer.    
 
De dag werd afgesloten met de traditionele bartime, beetje bij beetje trok iedereen huiswaarts; uiteindelijk sloot Camiel de bar, ’t bier was op …      

Kijk gerust in het fotoalbum voor de vele mooie sfeerfoto’s.


groeten,
Hans

 

Klik op het icoontje voor de wedstrijduitslag.