Einduitslag 2017

20 november 2022

Na de vierde en laatste wedstrijd van het clubkampioenschap is de nieuwe kampioen 2017 ook gekend : het goud gaat naar Geert Janssens met 2859 punten, het zilver naar Hans Lowagie met 2791 punten en het brons naar Filip Devreker met 2647 punten.  De top5 wordt afgesloten door Johan Dekien 2576 punten voor Luc Lycke met 2538 punten.  Volledige uitslag clubkampioenschap zie bijlage.

 


Nu het clubkampioenschap 2017 afgesloten werd, gaan we voor 5 maanden in winterslaap met de viswedstrijden en vliegen we er weer in vanaf eind maart/begin april 2018.

 

Als afsluiter van het clubjaar, nodig ik iedereen nog eens heel hartelijk uit op de souper – kampioenviering die doorgaat op zaterdag 18 november in de Grande Mare te Bray-Dunes (juist over de grens).

In deze prachtige, sfeervolle feestzaal gaan we gezellig  tafelen, de kampioen huldigen, nagenieten van een prachtig clubjaar en natuurlijk een dansje plaatsen.