Kerstmarkt 2019 2020

20 november 2022

Beste clubvrienden

Vanaf zaterdag 14 december, tot en met zondag 5 januari, kan je terug genieten van een sfeervolle en gezellige kerstmarkt op de Markt van De Panne.

Maar liefst elf kerstkraampjes voorzien er overheerlijke kerstdranken zoals de typische Glühwein, warme choco, een deugddoende jenever, lekkere oliebollen en appelbeignets, …

Daarnaast kan je genieten van dagelijkse animatie zoals ambiancevolle muziekgroepen, ballonplooiers, een bezoek van de Kerstman, Cinémarkt, …

Onze club is natuurlijk ook van de partij en staat in een kerstkraampje. Heel wat mensen hebben zich reeds spontaan aangemeld: dank je wel hiervoor. Zoals je weet gaat de opbrengst van onze verkoop INTEGRAAL naar de clubkas. Op de clubledenvergadering van vrijdag 7 februari 2020 gaat het bestuur zeer open hierover communiceren.

Alle medewerkers krijgen ook gratis door het Bestuur een dankfeestje aangeboden op zaterdag 18 januari. Daarover volgt later nog meer informatie.

VRAAG: We zoeken nog enkele helpende handen om zich enkele uurtjes vrij te maken. Heb je zin om ons wat te helpen? Kijk snel naar de lijst (klik op het icoontje) en geef dan een seintje aan Yves en Katrien op 0475 69 84 97. De club is er je zeeer dankbaar voor!