Kerstmarkt De Panne en de Pannevissers

20 november 2022


We nemen dit jaar met onze club terug deel aan het Kerstdorp op de Markt in De Panne.  Deze gaat door in het weekend van 12-13 december en van vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari 2016
Een bezoekje van de Kerstman en de Pannevisbakkers zullen ook dit jaar niet ontbreken. Er zijn dagelijks optredens en animatie voorzien.
 

Zoals jullie bekend is deelname aan het Kerstdorp héél belangrijk voor onze club omdat we enerzijds de clubkas kunnen spijzen (noodzakelijk voor de vele onkosten zoals de herstelling van de tractoren) en anderzijds op een frisse manier onze club kunnen bekendmaken naar de buitenwereld toe. 

We rekenen terug op onze vrienden / leden en sympathisanten om onze kerstchalet te bemannen.  Elk team bestaat uit 2 personen. Het einduur is ten vroegste 19.30u, max 22.30u (= afspraak binnen de club).  

Aandacht: wie zijn naam opgeeft is ook echt aanwezig op het afgesproken tijdstip. We moeten kunnen rekenen op elkaar (een woord is een woord). Als men onverwacht toch niet aanwezig is, zorgt dit voor heel wat kopzorgen voor het bestuur en moet de chalet eventueel gesloten worden wat dan boetes oplevert voor de club. Als je door overmacht echt niet kan komen, wil zelf proberen een vervanger te zoeken.

Het bestuur dankt je nu al voor je medewerking. Gelieve zo spoedig mogelijk uw naam door te geven aan iemand van het bestuur.

Dit zijn de data waarop we iemand zoeken:

Het dringendste is de bezetting op 12 en 13 december.

Klik op het icoontje voor het recentste overzicht van de bezetting van de chalet.