Nieuwsbrief april 2015

20 november 2022

Het Bestuur biedt u met plezier de nieuwsbrief van april 2015 aan. Veel leesgenot en steeds welkom voor uw suggesties, bemerkingen, aanvullingen.

 

Nieuwe leden

– We verwelkomen Nick Van Den Bosschelle uit Nazareth als nieuw lid. Hij heeft als nummer P 85.

– Ook welkom aan Viny De Vuyssere, medevarend lid. Hij is werkzaam bij de marine en soms voor langere periodes afwezig.  Hij zoekt een booteigenaar waar hij in zijn thuisperiodes mag meegaan. Hij heeft kennis van zeevissen vanop het strand. Zijn contactgegevens kun je bekomen bij Filip.

  

Overlijden

We vernamen het onverwachte overlijden van mevrouw Rita Hollevoet op 28 maart laatstleden op 70-jarige leeftijd. Zij was de moeder van clublid Pascal Annys.  Het bestuur wenst Pascal en de familie veel sterkte toe in deze moeilijke dagen en biedt haar blijken van deelneming aan.

  

Sponsors

We verwelkomen graag volgende nieuwe sponsors:

·         Twins’ uit Adinkerke: bar-amusement-café

·         Slagerij Wim uit Adinkerke: slagerij met kwaliteit en topservice

·         Bloemen Destoop uit De Panne: prachtige boeketten, bloemstukken en planten

 

Te koop

Sponsor Boat Technics uit Gistel verkoopt een rib. Motor is een Tohatsu.  50pk direct ingespoten 2-takt met slechts 25 draaiuren. De motor, trailer en boeien zijn vorig jaar helemaal in orde gezet voor gebruik maar helaas hebben ze gebrek aan tijd en plaats vandaar. Vraagprijs: 4800 €. Meer info:  0468/32 85 34. Foto’s vind je op onze website.

 

Wedstrijden

1.      De eerste wedstrijd van het clubkampioenschap ging door op zondag 12 april en het werd een super spannende wedstrijd! Het verslag van de wedstrijd, de uitslag en vele mooie foto’s vind je op onze clubwebsite. Zijn jullie al aan het opwarmen voor de tweede wedstrijd op zaterdag 9 mei aanstaande? Hou de website in het oog voor de update van de weersverwachtingen en wedstrijdplanning!

2.      Parking: we brengen onze clubleden in herinnering dat er een afspraak is met het parkeerbedrijf Vinci Park dat onze clubleden gratis hun wagen kunnen parkeren op  de dag van de wedstrijd, en mits het aanbrengen van een parkeerkaart van de club. Aandacht: deze gratis parking geldt ENKEL voor het P. Bortierplein, en NIET voor aanpalende straten.  Gelieve hiermee rekening te willen houden zodat u niet geconfronteerd wordt met retributiebonnen, die je zelf zal moeten betalen!

 

Lidkaarten VVW: deze worden uitgedeeld ter gelegenheid van de volgende wedstrijd.  De anderen zullen dan met het volgend boekje worden meegegeven in mei (na de tweede wedstrijd).

 

Tip:  37e tweedehandsbotenmarkt te Lokeren op 14 mei: meer informatie op onze website.

 

Visbeperkingen 2015: de Vlaamse overheid, Departement Landbouw en Visserij bezorgde ons belangrijke informatie over beperkingen op de sportvisserij 2015. Deze beperkingen zijn zowel een gevolg van nationale als Europese richtlijnen. Op de website vindt je hier meer informatie over.

 

Benodigdheden op de boot: een nieuw lid vroeg recent welk verplicht materiaal hij aan boord moest hebben. Deze informatie vindt je terug op onze veiligheidsfiche op onze website onder http://www.ycdp.be/in-nood.php.

 

Tip van de maand:  Pannevissers nemen steeds hun persoonlijk afval mee aan land en gooien nooit plastiek, papier enz. in zee. Respect voor de natuur, daar staat  YCDP voor!