Nieuwsbrief juli 2014

20 november 2022

Beste clubvrienden

 

Het bestuur bezorgt u hierbij de nieuwsbrief van juli 2014. Veel leesgenot en tot volgende maand! In augustus mogen jullie ook de “Pannevissersgazette” verwachten.

 

 

*Ziekenbezoek. Ons clublid Willy Bourgeois is na een recent ongeval in de club meerdere weken buiten strijd. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en geopereerd. Een delegatie van het bestuur heeft hem op 9 juli een bezoek gebracht in de kliniek. We kwamen op een goed moment: onze Willy kreeg net een nieuw “viking-kapsel” van de coiffeuse, zoals je ziet op de foto op de website. Met zo’n kapsel zal hij zéééér veel vis vangen!! J Veel beterschap Willy!

 

*We herinneren er de clubleden aan dat zoals het clubreglement voorziet bij elk gebruik van de tractor het logboek steeds moet ingevuld worden. Dit is van groot belang voor de verzekering maar ook voor de verantwoordelijkheden van het bestuur en de veiligheid van wie op zee is. Het bestuur aanvaardt géén uitzonderingen op deze belangrijke regel en zal ook toezien op het respecteren van deze afspraak.

 

*Clubreglement: dank aan iedereen die de goedkeuring ervan heeft teruggestuurd. We roepen iedereen op om dit dringend in orde te brengen. We verwachten dat elk clublid een verklaring terugstuurt of mailt waarin wordt bevestigd dat het clubreglement werd gelezen en goedgekeurd, met  datum en handtekening. Ook dit is belangrijk voor de verzekeringen en de veiligheid.

 

*De makreelwedstrijd en de aansluitende maaltijd zijn goed verlopen, met dank aan iedereen die op één of andere wijze heeft meegeholpen aan de activiteiten. Op de website vind je de top 5 en natuurlijk… zeer veel sfeerfoto’s! 

 

*We nemen deel aan de Leopoldfeesten in De Panne op donderdag aanstaande 17 juli vanaf 18.30u. We nodigen jullie, jullie buren en familie, van harte uit om een bezoekje te brengen aan ons “visserscafé” in de Hoge Duinenlaan 26. Zo steun je onze toffe club!

 

*Het bestuur zou graag starten met een PLOEG van “losse medewerkers”, dit zijn mensen die niet vast in het bestuur zitten, maar bereid zijn om af en toe een handje te helpen als het nodig is.  Bijvoorbeeld voor en na een wedstrijd bij het klaarzetten en opruimen van de tenten.  Je begrijpt dat het bestuur ook niet alles kan doen. Ben je geïnteresseerd om tot onze ploeg toe te treden, of heb je hier vragen over, contacteer gerust iemand van het bestuur en geef je naam door. Dank bij voorbaat, een fris pintje of frisdrankje J zal je beloning zijn!

 

*We hebben aan het schepencollege van De Panne onze wensen bekend gemaakt voor de verbouwingswerken aan onze loodsen. De huidige loods zou clubhuis worden; de tweede loods wordt berging voor onze tractoren. We hopen dat ons gemeentebestuur na de zomer een eerste fase van de werken kan laten uitvoeren. We danken alvast ons gemeentebestuur voor de steun voor ons project! Wordt zeker vervolgd…