Nieuwsbrief mei 2014

20 november 2022

Beste clubleden en sympathisanten

 

 

Het bestuur heeft beslist om voortaan regelmatig (maandelijks) een elektronische nieuwsbrief naar jullie te sturen met nuttige berichten.  Zo zijn jullie beter op de hoogte van wat er allemaal leeft in en rondom onze club. De driemaandelijkse Pannevissersgazette blijft natuurlijk verder bestaan. We verwijzen in de nieuwsbrief geregeld naar de website van onze club www.ycdp.be waar alle informatie uitgebreid staat vermeld. Dit zijn de berichten van deze editie.

 

·         Clubkampioenschap

o   Eerste wedstrijd: er verschenen twee artikels van de eerste wedstrijd in de geschreven pers: Het Nieuwsblad en de Streekkrant. Kijk op de website bij clubnieuws / publicaties. klik ook eens op http://www.westhoek.be/jewaserbij en ga naar de datum van 29.03.2014.

o   De uitslag van de tweede viswedstrijd staat op de homepage van de website vermeld, evenals de rangschikking van het clubkampioenschap na twee wedstrijden.
Bij de fotoalbums vindt je prachtige foto’s, geleverd door Mike en Camiel. Met dank aan Peter voor het rondvaren van de fotograaf.

 

 

·         Geboorte

o   We melden met vreugde de geboorte van Emma op 11 mei, kindje van clublid Mike Derijcke, en kleinkind van clublid Freddy Debergh. Peter is Dirk Baert, eveneens lid van onze club. We wensen de hele familie een dikke proficiat toe!  Op de homepagina van onze website vindt je alle informatie over deze blijde gebeurtenis.

 

·         Vissen op vakantie

o   Op onze website www.YCDP.be vindt je bij de fotoalbums  foto’s van Jean-Pierre Dedrie van zijn vis- en jachtvakantie in Zuid-Afrika in maart 2014.

o   We roepen alle clubleden op om visfoto’s van op vakantie aan ons te bezorgen (liefst met woordje uitleg, zoals bestemming, periode en vissoort).

 

·         Veiligheid

o   We stellen regelmatig vast dat clubleden die in zee gaan de loods onbewaakt en niet gesloten achterlaten. We hebben ook al vreemden in onze loods gezien. Gelieve ALTIJD de loods op slot te doen als u in zee gaat want er zijn al meerdere diefstallen geweest. Help ook elkaar om dit niet te vergeten: er staat duur materiaal in onze loodsen.

o   Enkele dagen geleden is op onverklaarbare wijze onze chip voor toegang tot de zeedijk verdwenen.  De ketting waaraan de chip hing bleef wel hangen in de loods. Zeer merkwaardig en verontrustend… Als iemand dit genomen zou hebben: de chip is waardeloos aangezien deze de dag nadien gedeactiveerd werd in de gemeente. We hebben een nieuwe chip moeten aanvragen, waarborg 125 €. We vragen iedereen zeer goed zorg te dragen voor de chip en deze na gebruik steeds direct terug te hangen.  Het zijn anders allemaal kosten voor de clubkas, dus… voor jullie en onze portemonnee.

 

·         Volgende activiteit

Nog even herinneren: de volgende clubactiviteit is de makreelwedstrijd op 12 juli, gevolgd door de zomerbarbecue.  Op 16-17-18 juli nemen we deel aan de Leopoldfeesten in De Panne. Meer informatie volgt nog.