Nieuwsbrief mei 2015

20 november 2022

1.      Nieuwe leden 

We heten volgende mensen hartelijk welkom in onze club: 

·         Yves Mahieu uit De Panne, “P88 Wolf”

·         Vanwachtendonck Franky uit Adinkerke, steunend lid

·         Norbert Cremery uit Adinkerke, steunend lid

2.      Wedstrijd 10 mei

 De uitslag van de tweede wedstrijd van het clubkampioenschap, het wedstrijdverslag, de rangschikking na twee wedstrijden en mooie sfeerfoto’s staan op de website.  

 3.      Uitnodiging workshop vis fileren

Het Vlaams Huis van de Voeding (http://www.miummm.be/) organiseert workshops ‘vis fileren’, in opdracht van Minister Schauvliege. De workshops gaan door in Roeselare en worden gegeven door TV-kok Danny Huyghebaert van het restaurant ’t Lepeltje in Veurne. Danny is een ex-beroepsvisser en uitermate gepassioneerd bezig met alles wat met vis te maken heeft.

Goed nieuws: Danny zal een workshop geven speciaal voor onze clubleden, op woensdag 3 juni en 17 juni, telkens van 19 tot ongeveer 22u. Er kunnen 10, max 15 personen deelnemen aan de cursus. De deelname kost 15 € per persoon en het bestuur is bereid om daarvan 5 € ten laste te nemen.

Gelieve zo spoedig mogelijk je naam door te geven aan onze secretaris Filip Claes  via mail filip.claes5@telenet.be of sms 0472 400 530 met vermelding van je naam en voorkeurdatum. 
We spreken tijdig af voor de praktische regelingen zoals vervoer, betaling, kledij enz. Wees snel: het aantal plaatsen is beperkt!

4.      Te koop

Clublid Christian Ingouf verkoopt een boot “Dorry” trailer motor in goed staat. Op de website vind je meer informatie en een foto. Prijs overeen te komen. Tel: 0473/702.613.