Nieuwsbrief oktober 2014

20 november 2022

Huwelijk. We mogen meevieren met ons clublid Vincent Bienaimé, die op 20 september in het huwelijksbootje is gestapt met Emily Fortry.

Het bestuur zorgt voor een passende attentie voor de tortelduifjes uit Keiem.  Proficiat aan het gelukkige bruidspaar en nog vele jaren gewenst! Op de website vindt je meer details en …een heel mooie foto!

 

Geboorte. Ons clublid Dirk Baert is papa geworden op 7 oktober ll.  Auke is de naam van de flinke dochter.

Gregory Arnoys is de broer van de mama, dus ook proficiat aan hem. Het bestuur zorgde voor een passende attentie voor de gelukkige ouders: proficiat! Op de website vindt je meer details en …een heel mooie foto!

 

Visserijmuseum. YCDP was op uitnodiging van het Nationaal Visserijmuseum (NAVIGO) van Oostduinkerke met een delegatie aanwezig op de huldigingsplechtigheid op 18 september ter ere van de op zee gebleven Vissers. Onze bloemen werden door de heer Dedrie Jean-Pierre aan het monument voor de overledenen neergelegd. Theo Charlemagne vertegenwoordigde trots onze club met de vlag van YCDP. Meer info en sfeerbeelden : zie website.

 

Eerste grote Garnaalwedstrijd:  14 september 2014: op de website vindt je het wedstrijdverslag en veel mooie foto’s.  

 

Derde wedstrijd: zat 27 september 2014 op de website vindt je het wedstrijdverslag en veel mooie foto’s.  

 

Vierde wedstrijd van het clubkampioenschap

 

Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging – Uitnodiging  

 

Graag nodigen wij iedereen uit op de vierde wedstrijd van het clubkampioenschap 2014 op zaterdag 25 oktober van 9 u tot 15u. Het wordt een superspannende wedstrijd waarbij nog vele vissers het kampioenschap kunnen winnen! De weging start om 15.30u, waarna de prijsuitreiking volgt.  De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s morgens vanaf 7 uur tot 8.30u.   Verse koffie staat voor jullie klaar! Gelieve goed het wedstrijdreglement te lezen (zie website). Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar de zondag of anders het volgende weekend.  Jullie krijgen nog de week voordien een update per mail en sms.