Opening nieuw clubhuis 2018

20 november 2022

Iedere rasechte Pannenaar kent “de rampe”. Als we over “de rampe” spreken dan bedoelen we in feite de betonnen loodsen die op het strand een echt storend element vormden. Het schepencollege besliste daarom deze loodsen te verfraaien. De buitenkant werd bekleed met paddock waardoor ze niet meer storen, maar mooi aansluiten met de surfclub en de bekleding van de openbare toiletten. De Pannevissers, die deze loodsen gebruiken, maakten van de gelegenheid gebruik om de binnenkant van de2de loods in te richten als werkruimte voor onderhoud en herstel van hun materiaal. 1ste loods  werd als clubhuis ingericht. Daar zal worden nagepraat over de wonderbaarlijke visvangsten met af en toe een bijhorende party of een  feestje. De werken zijn beëindigd, de lokalen werden feestelijk geopend. Het geheel oogt fris en mooi. De vis mag weer gevangen worden, het garnalen kruien gestart enfin het feestje kan beginnen!