Overleden vissers: oproep tot reactie

20 november 2022

Op zondag 3 juli organiseren we met onze club in samenwerking met de dienst voor  Toerisme van De Panne en de dienst Cultuur een Zeewijding. In dit kader wordt ook een hulde gebracht aan de OP ZEE OVERLEDEN vissers van De Panne- Adinkerke sinds 1918.

We kijken in het bijzonder naar de beroepsvissers van De Panne en overleden leden van YCDP (niet noodzakelijk afkomstig van De Panne). Ook Pannese STRANDVISSERS die overleden tijdens het uitoefenen van hun hobby worden vermeld.

Op het icoontje vind je een actuele maar onvolledige lijst in chronologische datum. Heb je namen van dergelijke overledenen of opmerkingen, aanvullingen, laat het zo spoedig mogelijk weten aan Filip Claes, secretaris van de club. E-mail: filip.claes5@telenet.be of gsm 0472 400 530.