Overlijden Camiel Vanderbrigghe – gedachtenisprentje

20 november 2022

Beste clubleden en sympathisanten,

 

 

Met droefheid meld ik jullie allen het overlijden van Camiel Vanderbrigghe, bestuurslid YCDP.   Bij deze wens ik, in naam van onze vereniging, zijn vrouw Katrien en de familie, ons medeleven te betuigen. 

Eveneens wensen we hen veel sterkte toe.

 

We zijn Camiel heel dankbaar voor de grote inzet voor onze geliefde vereniging.   Hij zal in ons hart blijven voortbestaan.

De stijlvolle uitvaartdienst had plaats op vrijdag 27 oktober in het uitvaartcentrum  Cura in in De Panne.

De massale aanwezigheid van het bestuur en de clubleden was indrukwekkend en betekende een grote steun voor Katrien en de familie. Het dragen van de blauwe sweater YCDP was een symbolisch eerbetoon aan “onze” dierbare Camiel.  Het woord van voorzitter Hans raakte vele mensen diep in het hart.

Na de plechtigheid werd er door het bestuur in ‘Den Gerockten Hoarinck’ een drankje aangeboden voor de talrijk opgekomen clubleden. Het was weer een groot teken van verbondenheid en vriendschap binnen de club.

Klik op het icoontje voor het gedachtenisprentje.