Tussenstand clubkampioenschap 2016 YCDP na drie wedstrijden.

20 november 2022

In de voorlopige stand staat Hans Lowagie op kop, op een zucht gevolgd door  Guido Cremmery en Filip Devreker, ook Geert Janssens; Roeland Pas en Pascal Annys ziten niet zo ver af.   

 

 

Ter info heb ik ook eens de voorlopig slechtste wedstrijd eruit gehaald (zie icoontje, enkel de eerste 10 plaatsen) en dan krijgen we een helemaal gek en heel spannend verhaal want onwaarschijnlijk en ongezien : de eerste  9 deelnemers in dit voorlopig klassement komen nog in aanmerking om kampioen2016 te worden !!!  De eerste 6 in deze voorlopige stand staan trouwens allemaal op een zucht van elkaar.   Spanning in het kwadraat dus ….   Ik laat het aan jullie over om te voorspellen wie kampioen wordt ……..  Succes J      Gr, HansEen verse lading prachtige foto’s vind je ook door op het bijhorend album te klikken. Veel kijkplezier gewenst, met dank aan onze clubfotograaf Serge!