Tweede wedstrijd van het clubkampioenschap op zaterdag 24 oktober 2020 uitgesteld tot minstens 8 november

20 november 2022

update voorzitter 22 oktober

 

 

Beste clubleden en sympathisanten,

 

 

Geen viswedstrijd dit weekend.  Het windveld over het weekend genomen is nog toegenomen tegenover gisteren.    Voorspellingen voor onze de kust :

 

  • Zat. 24 oktober : windkracht 4-5 bft ZW in de voormiddag, golven 70 cm toenemend in de namiddag naar harde wind 6 bft ZZW golven 1 meter –  wisselend bewolkt  – t°c = 15 gr
  • Zon. 25 oktober : windkracht 5 bft uit ZW, golven 1,2 meter afnemend in de namiddag naar 90 cm.  – zwaar bewolkt en kans op regen – t°c = 13 gr

 

 

 

 

Aansluitend kreeg het bestuur een bericht van de burgemeester met de vraag om in deze onveilige corona-tijden alle groeps-/sportactiviteiten voorlopig  uit te stellen tot en met zondag 8 november.   Onze activiteit die zich vooral op zee afspeelt is naar mijn mening zowat de veiligste van alle georganiseerde activiteiten maar om toch maar geen enkel risico te nemen plus onze solidariteit te betuigen met iedereen hebben we besloten ook onze wedstrijden voorlopig op te schorten tot na zondag 8 november.  Nadien zien we wel.

 

En nog een laatste puntje.   Er wordt dit jaar een heel zuinige kerstmarkt georganiseerd (in welke vorm nog niet bepaald) waar de kerstchalets niet in passen.     Met andere woorden geen kerstkotjes op de markt dit jaar.  Heel jammer natuurlijk maar wel goed te begrijpen.

 

 

Tot betere tijden … ?????   en hou het gezond !

 

Hans