uitnodiging makreelwedstrijd plus kippenfestijn nu zaterdag 8 juli

20 november 2022

Beste clubleden en sympathisanten,

 

 

Volgende zaterdag 8 juli is er onze makreelwedstrijd en ik hoef niet veel te zeveren over ’t weer.   Heel simpel : het wordt  een prachtige zomerdag.   We starten met een zwakke ZO-wind met naar de middag een wind uit variabele richting, golven 30 à 40 cm.   Temperatuur op zee op de middag = 24 graden.  

 

Inschrijvingen voor de wedstrijd tussen 7 en 8u30.  Om 9 u stipt wordt het startschot gegeven, om 13u wordt iedereen terug aan de waterlijn verwacht.

Er mag met 2 hengels per boot worden gevist, het aantal pluimen per hengel is onbeperkt.   Hou er rekening mee dat makreel een minimummaat heeft van 30 cm, de vis moet gegut (ontdaan van de eigenwanden) worden aangeboden op de weging.  Horsmakreel telt niet mee.

 

De weging gebeurt omstreeks 13u30.    Prijzenpot = 600 euro.

 

 

Om 17u is er de gratis Cavabar voor iedereen samen met vrouw en kinderen. Aansluitend volgt de prijsuitrijking.

 

Voor wie zich nog wil inschrijven voor het kippenfestijn kan dit door 15 €/persoon over te schrijven op rek BE30 2800 4979 7211 en dit nog tot donderdag.   Stuur tegelijkertijd ook een mail naar mij (hans.lowagie@joriside.be) met hoeveel je je nog hebt ingeschreven zodat je zeker op de inschrijvingslijst staat want het geld kan soms pas 2 dagen later op onze rekening verschijnen.  Donderdagmiddag worden de inschrijvingen afgesloten.

 

En dat we een club zijn die graag danst en plezier maakt dat weten we ondertussen van de vorige jaren.   De discobar zal niet ontbreken, we gaan weer een prachtig feestje tegemoet.  

 

ps : we gaan er ook de Ijslandvaarders uitzwaaien die halfweg Juli vertrekken !!

Tot zaterdag alvast.

 

groetjes,

Hans