Uitnodiging tot 4de wedstrijd van het Clubkampioenschap en Aftelling naar Halloween op zat. 31 oktober . GAAT ZEKER DOOR

20 november 2022

Update: wedstrijd gaat zeker door! Weersverwachting ZZO 4 Bft,  afnemend naar 3 Bft. Golven 50 cm afnemend naar 40 cm in de namiddag. daarbij wordt het wisselend bewolkt en warm 16 gr.

 

Beste leden en sympathisanten, 

 
Graag nodigt het bestuur iedereen uit voor de vierde en laatste viswedstrijd voor het clubkampioenschap YCDP die doorgaat op zaterdag 31 oktober van 9 tot 15u.  Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s morgens vanaf 7 uur tot 8.30u.   Verse koffie en lekkere koeken liggen voor jullie klaar! 
 

De weging start omstreeks 15.30u à 16u, waarna de prijsuitreiking volgt. 

Aandacht voor parkeerplaats: gratis in het P. Bortierplein, zonodig in de aanpalende straten, en mits het duidelijk aanbrengen van een speciale parkeerkaart van de club vooraan in je wagen. Gelieve hiermee rekening te willen houden zodat u niet geconfronteerd wordt met retributiebonnen, die je zelf zal moeten betalen. Kom dus tijdig. 

Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar zondag 1 november.

We houden jullie op de hoogte via deze website en sms.

Graag nodigt het bestuur u uit voor de “Aftelling naar Halloween”, in samenwerking met de KVO-supportersclub “Beach Boys” waarvan u alle details in de affiche hiernaast vindt. 

 Het bestuur wenst u veel succes! Iedereen hartelijk welkom  en tot zaterdag!