Uitnodiging tot de derde wedstrijd van het clubkampioenschap op zaterdag 14 oktober 02017 – UPDATE

20 november 2022

NIEUWS VAN DE VOORZITTER OP WOE 11 OKTOBER

 

https://www.ycdp.be/pagepictures/354.jpg?

Hallo iedereen,

 

 

De wedstrijd gaat door nu zaterdag 14 oktober.   Voorspellingen : we starten met een ZW 3/4 bft, afnemend naar 3 bft ZZW in de voormiddag en afzwakkend naar 2 bft ZZW in de namiddag.   Golven 60 cm, afnemend naar 40 en later naar 30 cm.

 

Daarbij krijgen we heel mooi en warm weer = een afwisseling van zon en wolken met max temp. =20 °C.     Ideaal visweertje, wat wenst een mens nog meer.

 

 

 

Graag nodigt het bestuur iedereen uit tot de derde viswedstrijd voor het clubkampioenschap op zaterdag 14 oktober 2017 van 9u. tot 15u.   De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s vanaf 7u. tot 8u. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar.
We trekken vanaf 7u.45 vanop het strand in zee en verzamelen zo met de boten op 200 m van de laagwaterlijn.  Vertrek om 9u. stipt naar onze visstek,  dit op het signaal van de wedstrijdcommissarissen, en stoppen met vissen om 15u., terug op het signaal van de wedstrijdcommissarissen.

Zorg ervoor dat je binnen de rechte lijn tussen de rode boei ten Westen van de Trapegeer en de Trapegeerboei zelf ligt te vissen, alsook binnen de lijn van deze 2 boeien en het strand. 

 

Hou rekening met de begeleiding en tips van de tractorcoachen op het einde van de wedstrijd als de boten terug aan land gekomen. 

De visweging gebeurt omstreeks 15u.30 à 16u. waarna de prijsuitreiking volgt. 

Aandacht voor parkeerplaats: gratis in het P. Bortierplein, zonodig in de aanpalende straten, en mits het duidelijk aanbrengen van een speciale en nieuwe ORIGINELE parkeerkaart van de club vooraan in je wagen. Dergelijke kaart kun je steeds vragen aan iemand van het bestuur. Gelieve hiermee rekening te willen houden zodat u niet geconfronteerd wordt met retributiebonnen, die je zelf zal moeten betalen.  

  

Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar zondag 15 oktober of anders naar het volgend weekend. 

We houden jullie op de hoogte via deze website en sms. Wie geen sms ontvangt, laat dit even weten aan de secretaris Filip zodat we uw gegevens kunnen registreren.

 

Het bestuur wenst u veel succes! Iedereen hartelijk welkom en tot dan!