Uitnodiging tot de derde wedstrijd van het clubkampioenschap op zaterdag 5 oktober UPDATE 3 OKTOBER

20 november 2022

UPDATE 3 OKTOBER: de wedstrijd gaat ZEKER door. OZO 3 Bft golven 45 cm.

Graag nodigt het bestuur iedereen uit tot de uitgestelde derde wedstrijd voor het clubkampioenschap op zaterdag 5 oktober 2019.    

De inschrijvingen gebeuren vanaf 7u. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar. De deelnameprijs is traditioneel 5 € per persoon; drankje en broodje na de wedstrijd inbegrepen.  

We trekken vanaf 8u. vanop het strand in zee en verzamelen met de boten op 200 m van de laagwaterlijn.  Vertrek om 9u. naar onze visstek op het signaal van de wedstrijdcommissaris, en stoppen met vissen om 15u. op het signaal van de wedstrijdcommissaris. 

TIP: ga vroeg genoeg in zee, zodat de wedstrijd stipt op tijd kan starten.

Zorg ervoor dat je binnen de rechte lijn tussen de rode boei ten Westen van de Trapegeer en de Trapegeerboei zelf ligt te vissen, alsook binnen de lijn van deze 2 boeien en het strand. Dit is en blijft een aandachtspunt! Je bent ook binnen gezichtsafstand van de andere boten.

De visweging gebeurt direct na de wedstrijd waarna de prijsuitreiking volgt. 

Even herinneren: dat je 1 maatse  zeebaars (= 42 cm) per persoon aan boord mag hebben van 1 april tot en met 31 oktober 2019.

We houden jullie op de hoogte via de clubwebsite, mail en sms. Wie geen sms en/of mail ontvangt, laat dit snel weten aan iemand van het bestuur zodat we uw gegevens kunnen registreren.

Bij slecht weer wordt de wedstrijd uitgesteld tot zondag 6 oktober.