Uitnodiging tot de tweede wedstrijd van het clubkampioenschap UPDATE

20 november 2022

update van onze voorzitter dd 18 mei

 

Beste vissers,

 

Weerbeeld blijft hetzelfde.  Zaterdag vrij krachtig 4/5 ZW golven 70 cm tot 1 meter.   Zondag startend matige wind 3/4 ZW afzwakkend in de voormiddag naar VAR 2/3 golven 50 cm afnemend naar 30 cm.  Afwisselend zon en wolken.

 

We kiezen voor de beste dag van het weekend dus wedstrijd gaat door op zondag 21 mei.   Ook voor de filmopnames ter promotie van onze club zal zondag de beste dag zijn.    Geen natte camera’s en hobbelige zee  tijdens het filmen  …..

 

Veel succes met de voorbereidingen en tot zondag.

 

 

Grtz,

Hans

 

 

 

 

UPDATE VAN ONZE VOORZITTER DD 17 MEI

 

Graag nodig ik iedereen uit op de tweede wedstrijd voor het clubkampioenschap die doorgaat komend weekend 20-21 mei.    De inschrijvingen starten om 7u bij een bakje koffie en koffiekoek.  We trekken vanaf 7u45 vanop het strand in zee en verzamelen zo met de boten op 200 m van de laagwaterlijn.  Vertrek om 9u stipt naar onze visstek,  dit op het signaal van de wedstrijdcommissarissen en stoppen met vissen om 15 u, terug op het signaal van de wedstrijdcommissarissen.    Zorg ervoor dat je binnen de rechte lijn tussen de rode boei ten Westen van de Trapegeer en de Trapegeerboei zelf ligt te vissen alsook binnen de lijn van deze 2 boeien en het strand.   Alle verdere info over het wedstrijdregelment  vind je op de website.

 

De voorspellingen voor het weekend :

 

         Zaterdag 20 mei : in de morgen wind ZW 4 met golven tot 70 cm, toenemend op de middag naar 5 ZW en golven 1 meter.  Zon en wolken met wat gedruppel.

         Zondag 21 mei : in de morgen ZW 4, afnemend naar rondlopende wind 2/3 vanaf de middag.  Golven 50 cm afnemend naar 30 cm.  Een rustige visdag met kans op wat gedruppel, daarna brede opklaringen.

 

Morgen krijgen jullie een update maar hou er toch rekening mee dat de wedstrijd een grotere kans maakt om door te gaan op zondag.  Het weer is te onstabiel op zaterdag om vandaag al op dit weerbericht voor te kunnen gaan.

 

Morgenavond 18u meer info over de weersvoorspellingen

 

 

 

Graag nodigt het bestuur iedereen uit tot de tweede viswedstrijd voor het clubkampioenschap op zaterdag 20 mei 2017 van 9u. tot 15u.   


Een bevriend cineast Bart zal uit sympathie gratis een film maken over onze vereniging. Hij zal heel de dag opnames doen en het is dus de bedoeling dat alles zo normaal mogelijk verloopt. Wil wel zoveel mogelijk de gele club t-shirt aandoen.


De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s morgens vanaf 7u. tot 8u.15. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar.
Vanaf 8u.15 gaan de boten in zee zodat we stipt de wedstrijd kunnen starten. 
 


Hou rekening met de begeleiding en tips van de tractorcoachen op het einde van de wedstrijd als de boten terug aan land gekomen.

De visweging gebeurt omstreeks 15u.30 à 16u. waarna de prijsuitreiking volgt. 

Aandacht voor parkeerplaats: gratis in het P. Bortierplein, zonodig in de aanpalende straten, en mits het duidelijk aanbrengen van een speciale en nieuwe ORIGINELE parkeerkaart van de club vooraan in je wagen. Dergelijke kaart kun je steeds vragen aan iemand van het bestuur. Gelieve hiermee rekening te willen houden zodat u niet geconfronteerd wordt met retributiebonnen, die je zelf zal moeten betalen. Kom dus tijdig. 

 

Tot slot nog even in herinnering brengen dat u niet kunt deelnemen aan de wedstrijd als uw tracties voor 2016 en uw lidgeld voor 2017 niet zijn betaald. 

Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar zondag 21 mei of anders naar het volgend weekend. 

We houden jullie op de hoogte via deze website en sms. Wie geen sms ontvangt, laat dit even weten aan de secretaris Filip zodat we uw gegevens kunnen registreren.

Het bestuur wenst u veel succes! Iedereen hartelijk welkom en tot zaterdag!