Uitnodiging tot de vijfde wedstrijd van het clubkampioenschap 2020 – 2021 op 6 november wordt UITGESTELD tot 13 november

20 november 2022

UPDATE DD 4/11/2021

DOOR DE ZEER LABIELE, WISSELVALLIGE, WINDERIGE, EN SOMS RISICOVOLLE VOORSPELLINGEN, HEEFT HET BESTUUR  NA RIJP BERAAD BESLIST OM DE WEDSTRIJD UIT TE STELLEN TOT ZATERDAG 13 NOVEMBER.

 

UPDATE VAN DE VOORZITTER DD. 2/11/2021/

 

Beste clubleden en sympathisanten, 

 

 

Ziehier de uitnodiging voor de laatste viswedstrijd voor het clubkampioenschap voor het komende weekend.  

 

  1. Weersvoorspellingen :

 

  • Vrijdagnacht op zaterdagmorgen zitten we nog net onder de invloed van een snel verplaatsende mobiele hogedrukwig.  De wind waait matig uit ZW 3 à 4 bft –  golven 60 centimeter in de voormiddag tijdens de ebbestroom.    Met het opkomende hoogtij vanaf de middag trekt de wind aan naar 4 à 5 bft uit ZW later WZW met golven 70 – 80 cm ter hoogte van de trapegeer.   Wolken wisselen elkaar af met zonnige perioden.  Max t° C = 11 °C

 

  • Zondag staat er een NW-wind van 4 à 5 bft met golven tot 1.2 meter aan de trapegeer.  Het weer is dan wel iets zonniger met een max. t°C = 12 °C.

 

Morgenavond krijgen jullie al een update van het weer want het weer verandert snel.

 

 

  1. Wat het klassement betreft, heb ik de slechtste wedstrijd er al eens uitgehaald van iedereen en het verschil in op te halen punten ten opzichte van de eerste in het klassement uitgerekend.

 

Gregory staat comfortabel aan de leiding met 2718 punten, gevolgd door zijn dichtste concurrent Johan Dekien met 2546 punten (moet 172 punten ophalen t.o.v de Gregory in de laatste wedstrijd) en Hans Lowagie met 2496 punten (heeft 222 punten op te halen).

4de in het voorlopig klassement staat Koen Cremmery met 2426 punten (292 punten op te halen) , op de 5de plaats Pascal Annys met 2414 punten (304 punten op te halen).   Geert Janssens staat op de 6de plaats met 2339 punten (379 punten op te halen).

 

Vanaf plaats 7 op naam van Luc Luycke wordt de kloof heel groot met de eerste (745 punten op te halen). 

 

Voor de plaatsen 1 tot 6 blijft het dus nog heel spannend en kunnen er nog heel wat plaatsen gewonnen maar natuurlijk ook omgekeerd verloren worden…   Wij hopen alvast iedereen te mogen verwelkomen op de heel spannende eindstrijd van het wedstrijdseizoen 2020-2021. 

 

 

Graag nodigt het bestuur u uit tot de VIJFDE  en laatste wedstrijd van het clubkampioenschap 2020-2021 op zaterdag 6 november aanstaande.      

De inschrijvingen gebeuren vanaf 7u. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar. De deelnameprijs is traditioneel 5 € per persoon; drankje en broodje na de wedstrijd inbegrepen.     

We trekken vanaf 8u. vanop het strand in zee en verzamelen met de boten op 200 m van de laagwaterlijn.  Vertrek om 9u. naar onze visstek op het signaal van de voorzitter, en stoppen met vissen om 15u. op het signaal van de wedstrijdcommissaris.  Zorg ervoor dat je binnen de rechte lijn tussen de rode boei ten Westen van de Trapegeer en de Trapegeerboei zelf ligt te vissen, alsook binnen de lijn van deze 2 boeien en het strand. Je bent zeker binnen gezichtsafstand van de andere boten.  

De visweging gebeurt direct na de wedstrijd waarna de prijsuitreiking volgt. Alles gebeurt volledig Corona-proof, met jullie medewerking natuurlijk. 

Even herinneren: vanaf 1 maart tot en met 30 november is het toegelaten om per persoon maximum 2 zeebaarzen per dag te behouden voor eigen consumptie, als de vissen voldoen aan de wettelijke minimummaat van 42 cm.

In bijlage zie je een tussenstand na vier wedstrijden (een in 2020, drie in 2021). Jullie weten dat de wedstrijd met het minste resultaat wegvalt bij de eindtelling. Je beseft dat de laatste wedstrijd ongelooflijk spannend zal worden: het kan echt nog alle kanten uit!

We houden jullie op de hoogte via de clubwebsite, SMS en mail. Wie geen mail noch SMS ontvangt, laat dit weten aan iemand van het bestuur zodat we uw gegevens kunnen registreren. 

Het bestuur hoopt jullie massaal te mogen verwelkomen op deze belangrijke wedstrijd zodat we de competitie -die nog alle kanten uit kan -zo spannend mogelijk kunnen maken!

Voorlopig zien de weersomstandigheden er goed uit (toestand dd. 31/10).

Veel succes!