Uitnodiging tot de Vrije wedstrijd zaterdag 18 augustus 2018

20 november 2022

Beste clubleden en sympathisanten, 

Bij deze nodig het Bestuur iedereen uit voor de vrije wedstrijd en het kippenfestijn op zaterdag 18 augustus aanstaande.

1.     De Wedstrijd

 We vertrekken stipt om 9u. vanop de laagwaterlijn op het signaal van de pilootboot.   Er wordt gevist met maximaal 6 hengels en 3 haken per hengel.   De visstek is vrij te kiezen.   Hou wel rekening dat in Frankrijk max. 12 haken zijn toegelaten.   Iedereen is ten laatste om 15u. terug aan de waterlijn voor de Rampe.    Alleen het gewicht van de vis telt voor het klassement, deze wedstrijd telt niet mee voor het clubkampioenschap.  – Alle vissen moeten voldoen aan de wettelijke minimummaat, vissen niet vermeld op de lijst minimummaten moeten voldoen aan de clubmaat = 20 cm.   Er  mag met alle soorten aas gevist worden; ook kunstaas is toegelaten. Een pudder is verboden op straffe van declassering. 

Makreel, horsmakreel, zeebaars en pieterman tellen niet mee en mogen niet bij de weging aangeboden worden.

De weging gebeurt rond 15u.30, waarna de prijsuitreiking volgt.

2.     Het kippenfestijn

Gevolgd na de prijsuitreiking.  kostprijs 15 €.

 Inschrijven voor 5 augustus door overschrijving op RekeningNr: BE30 2800 4979 7211 met vermelding naam en P Nr desnoods.

Yves,