Uitnodiging tot tweede wedstrijd van clubkampioenschap op zaterdag 21 mei UPDATE

20 november 2022

Beste leden en sympathisanten, 

 

UPDATE VOORZITTER 19/5

Beste clubleden, 

 

Bij deze de weers-update voor zaterdag 21 mei.   Een opstuwing van warme lucht vanuit het Zuiden zorgt voor aangenaam weertje op zaterdag.   ’s  Morgens wisselend bewolkt met een wind uit ZZW 3 tot 4 bft en golven van 50 cm, vanaf de middag meer bewolking en een wind uit Z afzwakkend naar 3 bft en golven van 40 cm naar de avond toe.  Maximum t°c = 21 graden.    ’s Avonds en ’s nachts, maar dan zijn we al lang thuis, gaat het regenen en is er kans op onweersbuien.

 

Ik wens bij deze iedereen een aangename; sportieve en visrijke wedstrijd toe.

 

Groeten en tot zaterdag,

 

Hans

updatz 18/5

Beste wedstrijdvissers; leden, medevarenden, steunende leden en sympathisanten,

 Graag nodigt het bestuur van YCDP iedereen uit op onze tweede viswedstrijd van 2016 die doorgaat nu zaterdag 21 mei van 9 tot 15 U.   Onze competitie is weer superspannend, de eerste 6 van het klassement presteerden heel sterk en staan maar op een steenworp van elkaar.   Voor wie wat minder presteerde, geen paniek.   De slechtste van de vier te vissen wedstrijden telt niet mee.   En voor wie de eerste wedstrijd miste, ook geen paniek.  Er tellen maar 3 van de 4 wedstrijden mee dus ook hier liggen nog alle kansen open. 

 

 

Momenteel zijn de weersvoorspellingen voor zaterdag zeer gunstig te noemen.   In de ochtend nog opklaringen met toenemende bewolking overdag maar geen regen, die komt pas ’s nachts.   Er wordt een matige wind voorspelt van 3 tot 4 bft uit ZZW draaiend naar Z, dus volledige landwind.   M.a.w. ook aan de golven te zien; golven van 60 cm, zakkend naar 50 cm. 

 

Wat de visbeperkingen betreft, wil ik nog eens meegeven dat zeebaars teruggezet (catch and release) moet worden en niet meetelt voor de tweede wedstrijd.    Morgen krijgen jullie nog een update van het weer. 

Succes met de voorbereidingen en tot morgen;

Graag nodigt het bestuur iedereen uit tot de tweede viswedstrijd voor het clubkampioenschap YCDP vzw die doorgaat op zaterdag 21 mei 2016 van 9 tot 15u.   

De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s morgens vanaf 7 uur tot 8.15u. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar.
Vanaf 8.15u gaan de boten in zee zodat we stipt de wedstrijd kunnen starten. 
 

Hou rekening met de begeleiding en tips van de tractorcoachen op het einde van de wedstrijd als de boten terug aan land gekomen.

De visweging gebeurt omstreeks 15.30u à 16u, waarna de prijsuitreiking volgt. 

Aandacht voor parkeerplaats: gratis in het P. Bortierplein, zonodig in de aanpalende straten, en mits het duidelijk aanbrengen van een speciale ORIGINELE parkeerkaart van de club vooraan in je wagen. Dergelijke kaart kun je steeds vragen aan Camiel of Dirk. Gelieve hiermee rekening te willen houden zodat u niet geconfronteerd wordt met retributiebonnen, die je zelf zal moeten betalen. Kom dus tijdig. 

 

Tot slot nog even in herinnering brengen dat u niet kunt deelnemen aan de wedstrijd als uw tracties voor 2015 en uw lidgeld voor 2016 niet zijn betaald. 

Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar zondag 22 mei of anders naar het volgend weekend. 

We houden jullie op de hoogte via deze website en sms.

Het bestuur wenst u veel succes! Iedereen hartelijk welkom  en tot zaterdag!