Uitslag derde wedstrijd van het clubkampioenschap 14 oktober 2017

20 november 2022

Beste wedstrijdvissers en sympathisanten,

 

Ziehier reeds het verslagje van de viswedstrijd van 14 oktober.  Er werd behoorlijk wat gevangen en dit bij een zalig weertje voor de maand oktober.  Totaal ving de vissersvloot 669 maatse vissen samen goed voor 127kg.   Het was een wedstrijd op het scherp van de snee.  Winnaar werd uiteindelijk Geert Janssens 1000 punten nipt voor Luc Lycke 987 p. nipt voor Hans Lowagie 969 p. nipt voor Johan Dekien 968 p.  Vijfde werd Filip Devreker ook met een zeer hoge score = 944 p.   Verder detail van de uitslagen vind je in bijlage (klik op het icoontje).

 
 

 

Volgende week zaterdag is er de laatste wedstrijd.  De strijd voor de eerste plaats ligt nog helemaal open wetende dat de slechtste wedstrijd van de 4 wedstrijden niet wordt meegerekend.   Duimen alvast voor mooi weer zodat we het seizoen in schoonheid kunnen afsluiten.

 


Hans