Uitslag en verslag van de derde wedstrijd van het clubkampioenschap op 23 oktober 2021

20 november 2022

Op zaterdag 23 oktober had de derde wedstrijd van het clubkampioenschap 2021 plaats. Dit na enkele dagen herfststorm, waardoor de branding nog wat woelig was. Het viel gelukkig mee en het werd een quasi windstille dag. De stilte NA de storm…

9 teams voerden een hevige strijd aan de Trapegeer, waarbij ein-de-lijk weer wat vis te vangen was, na een zeer lange periode van “huilen met de pet op”. De vissers haalden schullen boven, wat but maar vooral wijtingen. Er werden ook nog enkele zeebaarzen gevangen.

De winnaar was het “trio van drie generaties” Cremmery: Guido, Koen en Tuur. Ze werden nipt gevolgd door Pascal Annys en Johan Dekien.  Proficiat!

De andere vissers – en zeker ook de weegmeester Greg – gingen allen moe maar tevreden naar huis met een mooie vangst.

De volledige uitslag van de wedstrijd zie je in bijlage (klik op het icoontje).

OOk het fotoalbum bevat terug mooie foto’s: klik ook hier op het passend icoontje.

Ons clublokaal is veel gezelliger geworden nu er ook verwarming is; we zijn en blijven ons gemeentebestuur hiervoor dankbaar! 

Dank aan iedereen die heeft meegeholpen aan het welslagen van deze prachtige dag, zowel voor als achter de schermen. Het horecateam heeft weer haar beste beentje voorgezet voor een gastvrije, gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer in ons lokaal.

Afspraak op zaterdag 6 november voor de laatste wedstrijd van 2020-2021, waarbij dus 4 van de 5 wedstrijden zullen meetellen!

Op een andere pagina op deze site zie je de tussenstand. (volgt asap)