Uitslag tweede wedstrijd van het clubkampioenschap 21 mei 2017 en tussenstand na twee wedstrijden

20 november 2022

Beste clubleden en sympathisanten,

 

 

Gisteren konden we genieten van een rustig dagje wedstrijdvissen op zee t.h.v. de Trapegeer. 

Het was een windstille ochtend met een praktisch vlakke zee.  

 

Gedurende die periode werd redelijk wat vis gevangen met jammer genoeg heel wat ondermaatse prutswijtingen die meermaals alle haken wisten te bezetten, telkens terug werden gezet maar vooral het aas in sneltempo erdoor deed jagen.  Tussendoor kregen we ook nog bezoek van de zeevaartpolitie die een paar boten controleerden op de basisvereisten  zoals vlaggenbrief, zwemvesten, vuurpijlen, ankerbol, brandblusapparaat en de naam van de thuishaven die op de boot vermeld moet worden.   Ook de Seaking kwam onze vloot eventjes goeiedag zeggen.

 

Op de middag met doodtij en de flauwe ebbestroom erna stak een fris NO-briesje op en het was dan ook zoeken en tasten om nog een visje te vangen. 

 

Om 15 u werd de wedstrijd afgeblazen met een veilige terugkeer naar de Rampe.  Het was tijd om de vis te wegen, wat bij te praten op het terras met de talrijk opgekomen supporters en geduldig te wachten op de uiteindelijke uitslag.  

 

Luc Luycke zette een heel sterke (solo)prestatie neer en won afgetekend de wedstrijd met 990 p. voor Filip Devreker 774 p , Freddy Debergh 768 p, Johan Dekien 668 p en Guido Cremmery 640 p.    

 

In het klassement blijft Hans Lowagie eerste, Pascal Annys is nu tweede, Guido Cremmery klimt van 5 naar 3, Geert Janssens zakt van 2 naar 4 en Glenn Raes zakt 1 plaatsje van 4 naar 5.   De strijd voor het clubkampioenschap ligt nog helemaal open vooral omdat de top4 van de eerste wedstrijd in deze wedstrijd helemaal naar huis werd gevist wat alleen maar de spanning ten goede komt.   Het vervolg van het kampioenschap is voor de maand oktober.    In bijlage vinden jullie de volledige uitslag van het voorjaar.

 

Je kunt ook weer genieten van de prachtige foto’s van clubfotograaf Serge. Ook Luc Lycke leverde enkele mooie beelden. Bedankt heren! Klik onderaan deze pagina door op het icoon en je vaart probleemloos naar het bijhorende foto album.

De zomeractiviteiten komen eraan met de zeewijding, de makreelwedstrijd, de vrije wedstrijd en de garnaalwedstrijd.  Wij duimen alvast voor prachtig weer en een grote opkomst.  Tot de volgende.

 

 

groetjes,

 

Hans