Uitslag van de eerste wedstrijd op 15 mei 2021

20 november 2022

De Covid-19 pandemie zorgde voor een abnormaal 2020 en voorjaar 2021 met weinig of geen activiteiten of andere gelegenheden om elkaar als clubleden, sympathisanten te onmoeten.

Daarom was er geen houden aan voor 11 moedige visserteams om op 15 mei de strijd aan te gaan aan de Trapegeer. “Door de wind, door de regen, dwars door alles heen” zong Ingeborg enkele jaren geleden.

De vangsten waren gevarieerd: botpladijs, pladijs, schullen, enkele tongen, enkele wijtingen. Het meest plezier beleefden de meeste vissers aan het verschalken van enkele mooie zeebaarzen. 

Het was een onvergetelijke dag op zee, maar ook aan land, waar iedereen zeer gedisciplineerd de veiligheidsmaatregelen respecteerde. Het was een veilig maar vooral hartverwarmend weerzien voor onze clubleden, familie en vrienden. We verlangen allemaal zo erg naar “het nieuwe normaal”. Nog even geduld allemaal, het komt allemaal weer goed.

DANK aan iedereen die heeft deelgenomen aan de wedstrijd, dank aan iedereen die heeft meegeholpen aan de organisatie van de activiteit, zowel voor als achter de schermen. Proficiat!

Vrienden, geniet gerust na van de sfeerfoto’s die je via het album (icoontje hieronder) kunt bekijken.

En we kijken al uit naar… de volgende wedstrijd!!