Uitslag van de tweede wedstrijd op 29 mei 2021

20 november 2022

Bijna alle deelnemers aan de eerste wedstrijd-op één iemand na-  waren terug van de partij voor de tweede wedstrijd van 2020 en de derde wedstrijd van het seizoen 2020-2021. Opnieuw was de zone rond de Trapegeer de place to be.

Een frisse noorderwind, die vanaf de middag fel toenam, zorgde voor een woelige wedstrijd met opmerkelijk minder vangsten dan de eerste wedstrijd. Vooral de zeebaarzen waren, integenstelling tot de eerste wedstrijd, duidelijk het ruimere sop ingetrokken, dieper de zee ingetrokken en dus de kust verlaten.

Er werd zeer weinig vis gevangen, wat verontrustend, demotiverend en ontgoochelend is. We hopen echt dat het wegvallen van de electrische pulsvisserij op 30 juni 2021 toch zal zorgen voor enige kentering in de vangsten.

In de wedstrijd was Gregory Arnoys voor de tweede keer op rij winnaar, gevolgd door Johan Dekien en voorzitter Hans Lowagie.

Voor de tussenstand na drie wedstrijden verwijs ik naar een andere pagina op deze clubwebsite.

Klik op het icoontje voor de volledige uitslag van de wedstrijd.

Via het andere icoontje raak je binnen in de fotoalbum.