Uitvaart Hugo Mertens: grote opkomst van de Pannevissers + reactie familie en de redders

20 november 2022

Op donderdag 28 juli had de uitvaartplechtigheid plaats van ons clublid Hugo Mertens in het uitvaartcentrum Cura in De Panne.

Onder de veilige vlag van de club werd het een ingetogen plechtigheid, prima verzorgd door de medewerkers van het uitvaartcentrum, met veel warmte en sympathie voor de getroffen familie.  Er werd sfeervolle muziek gespeeld, afgewisseld met prachtige woorden van zowel de familie als onze voorzitter Hans.

De massale opkomst van de Pannevissers in de gele clubpolo was indrukwekkend. Het creëerde zonder woorden een enorme verbondenheid van clubvrienden, zowel bij vreugde als verdriet verenigd… Zo zou Hugo het ook gewild hebben. Dit is ook de “spirit” van onze club.

 

Hugo en de Pannevissers: we waren, zijn en blijven met elkaar verbonden, voor altijd….

 

Rust in vrede, goede vriend Hugo. We vergeten je nooit.

REACTIE VAN DE FAMILIE

‘Hierbij wil ik in naam van de familie alle leden van de Pannevissers bedanken voor hun massale steun tijdens de uitvaart van mijn broer Hugo Mertens, evenals voor de warme vriendschap hem betoond tijdens zijn laatste levensjaren die hij in De Panne doorbracht. Dit betekende heel veel voor hem. Nogmaals dank. Marina Mertens’.

 


BERICHT VAN DE REDDERS

 

‘Beste voorzitter en clubleden, De volledige reddingsdienstploeg van De Panne wenst zijn medeleven te betuigen voor het heengaan van jullie dierbare vriend Hugo Mertens. Toen Hugo zijn hart het begaf hebben we alles in het werk gesteld in de hoop zijn situatie terug in positieve zin te kunnen keren, maar onze pogingen hebben jammer genoeg niet kunnen helpen. Voor de familie en voor de volledige club wensen wij als reddingsdienst onze steun te betuigen bij dit plotse en trieste heengaan. Reddingsdienst De Panne ‘

Klik op het icoontje voor het gedachtenisprentje van Hugo.