Verslag eerste wedstrijd van het clubkkampioenschap ging door op zondag 12 april 2015

20 november 2022

Hier de uitslag van de viswedstrijd van vorige week.   Het was een heel spannende wedstrijd en het klassement liegt er niet om.   De eerste vijf van het klassement sprokkelden heel wat punten en dit komt onze competitie alleen maar ten goede en spannend.   Winnaar werd uiteindelijk Hans Lowagie voor Pascal Annys en Theo Charlemagne, 3 x Adinkerke aan de top !   Koksijde werd vertegenwoordigd door Filip Devreker als vierde en Veurne door Geert Janssens (ook oorspronkelijk van Adinkerke) als 5de.
 
Wat we samen wisten te vangen op een kilometer van het laagwater is fenomenaal te noemen.   1956 vissen voor een gewicht van 636,64 kg.   Meer dan een halve ton vis dus, ik denk dat dit een record moet zijn voor een eerste wedstrijd in het voorjaar.   Het herstel van de vispopulatie van Bot en Pladijs zit op het niveau van de beginjaren 1950 volgens de statistieken en onze vangst van zaterdag is daar alleen maar een bewijs van.
 
Dank voor iedereen die erbij was alsook dank aan Camiel en zijn team voor de catering ’s morgens en ’s namiddags.
 
Op naar volgende wedstrijd van 9 mei met hopelijk prachtig weer, een bak vol vis  en heel veel deelnemers.

Klik op het icoontje voor de gedetailleerde uitslag.