Verslag van de eerste wedstrijd van het clubkampioenschap op 7 april.

20 november 2022

 

Op zondag 7 april had na een dag uitstel de eerste wedstrijd plaats van het kampioenschap 2019.

 Bij een schrale NO wind vertrokken 12 boten richting Trapegeer om het beste van zichzelf te geven na een 5 maanden lange winterstop.
Filip Devreker moest jammer genoeg al vanaf het begin forfait geven wegens technische problemen zodat 11 visrotten de strijd aangingen.


Na een moeilijke voormiddag raakten de meeste vissers op dreef vanaf de middag. Finaal werd Pascal Annys winnaar, gevolgd door vader en zoon Cremmery Guido en Koen , en als derde. Kampioen van de voorbije twee jaar Geert Janssens eindigde op de vijfde plaats maar het seizoen is natuurlijk nog maar net begonnen. Ter info, er is meer platvis gevangen, 70 procent en 30 procent wijting, sommigen hebben ook zeebaars gevangen maar allemaal iets te klein 41 cm is geen 42 cm.

Het gloednieuwe podium, gemaakt door bestuurslid Bjorn Vercaemer werd met veel plezier in gebruik genomen. Bedankt en proficiat aan Bjorn voor het mooie resultaat.

Klik op het icoontje voor de volledige uitslag van de wedstrijd. Geniet ook van de mooie foto’s in het album.


Dank aan iedereen die heeft mee gevist en die heeft bijgedragen tot het slagen van deze mooie club dag!


Volgende afspraak: zaterdag 18 mei.


Maar eerst gaan we onze viscapaciteiten testen aan de visvijvers van Ponderosa in Westouter op zaterdag 4 mei. Groot voordeel: je kunt er niet zeeziek worden!