Verslag van de garnaalwedstrijd van 21 september 2019

20 november 2022

Het was een zonnige herfstdag op zaterdag 21 september toen meerdere Pannevissers, familie en clubvrienden zich ’s morgens kwamen inschrijven voor de jaarlijkse garnaalwedstrijd. Het was voor iedereen twijfelachtig of er al dan niet garnaal zou gevangen worden, want de vangstberichten van de voorbije weken waren allesbehalve hoopgevend.

Er waren drie categorieen in de wedstrijd: boten, volwassenen te voet en kinderen te voet. Uiteindelijk namen 10 kinderen, 16 volwassenen en 4 boten deel.

Bij de boten was Guido Cremmery winnaar, bij de volwassenen te voet Jean Lycke, en bij de kinderen  Sienna Arnoys. Proficiat! De uitslag zelf was niet zo belangrijk, het voornaamste was de deelname en de gemoedelijke familiale sfeer. Iedere deelnemer was tevreden met de naturaprijs en van de toffe verrassing: een heerlijk verfrissend ijsje!

Ondertussen kon iedereen genieten van een heerlijke “stutte met gernoazen”, aangeboden door de vissersvrouwen van de Club 46.

De volledige uitslag van de wedstrijd zie je door op het icoontje te klikken.

Je kunt ook genieten van de vele mooie foto’s, genomen door onze clubfotografe. Onderaan deze pagina zie je het icoontje om door te klikken naar het foto album.

Het Bestuur dankt IEDEREEN die op een of andere wijze heeft meegeholpen aan deze dag en iedereen die heeft deelgenomen aan de wedstrijd.

We mogen dus besluiten dat het een geslaagde nazomerdag was want meerdere deelnemers vragen naar de datum van de garnaalwedstrijd 2020!