Verslag van de vierde wedstrijd van het clubkampioenschap op 12 oktober 2019

20 november 2022

Beste Pannevissers en clubvrienden

 

Op 12 oktober had de vierde en laatste wedstrijd plaats van het clubkampioenschap 2019. De weersomstandigheden waren nog onzeker de dagen en nachten voordien, maar uiteindelijk was een kalme zee geen probleem voor 9 moedige strijders voor de “final battle”.

 

 

Pascal Annys moest op deze regenachtige dag zijn titel verdedigen; Koen Cremmery en Christian Ingouf konden Pascal nog zijn titel afpakken. Het was dus een spannende eindstrijd! Zover kwam het echter niet: Pascal won de wedstrijd, voor een verrassende Glenn Raes en Vandevelde Yves. Guido en Christian strandden op een vierde en vijfde plaats.  Vooral botpladijs kwam aan bod maar ook wat scharren, pladijzen, wijtingen en mooie zeebaarzen “passeerden de revue”. . De deelnemende groep mocht met plezier vaststellen dat de wintervis, waaronder wijting, langzaam onze Zuidelijke Noordzee binnenvalt. We zijn hoopvol voor de komende weken en maanden.

 

 

Klik op het icoontje onderaan voor de volledige uitslag.