VIERDE wedstrijd van het clubkampioenschap 3 november 2018

20 november 2022

Hallo iedereen,

Hier de uitslag van de laatste wedstrijd voor het clubkampioenschap die vorige zaterdag (03/11) plaats vond.    Het was weerom een prachtige dag.  

Met de warme en lange nazomer was de wijting nog niet echt volop aanwezig rond de Trapegeer.  Daarom moesten de meesten het stellen met een handvol scharren, botten en een paar pladijzen.   Enkelen hadden toch een paar wijtingen kunnen strikken.

 

Hans Lowagie won de wedstrijd met 29 vissen en 6,880 kg, gevolgd door Roeland Pas op de 2de plaats met 24 vissen en 6.8 kg.  De 3de plaats was voor de gebroeders Raes met 25 vissen en  5.45 kg.  Op de 4de plaats vinden we Guido Cremmery terug.  Plaats 5 was voor Johan Dekien.  De volledige uitslag zie je door op het icoontje te klikken.

De mooie foto’s (dank aan Katy) van die dag kun je bewonderen door naar het betreffende album te gaan via het onderstaande icoontje.