VIERDE wedstrijd van het clubkampioenschap 4 november 2017 update voorzitter 3 november

20 november 2022

update 3 nov 2017

Hallo iedereen,

 

De wedstrijd van morgen gaat door.   Weersvoorspellingen 8u voor morgen zaterdag 4 November : we starten met een bewolkte lucht;  dit bij een matige wind 4 uit ZZO golven 30 cm; op de middag bewolkt met korte opklaringen en een wind  4 – 5 ZZW.  Golven onder de kust zullen beperkt blijven tot 60 cm, op zee wordt dit 1 meter.   In de namiddag draait de wind naar West en gaat het regenen maar dan zijn we al uit zee.    Wat de vis betreft zal er met de sterke stroom en de vele wijtingen voor onze kust wel veel gevangen worden, ook in de Pot.

 

Belangrijke zaken wat het reglement betreft :

 

  1. Er wordt gevist in de Pot in het gebied recht voor de Rampe tot tegen het Vissersdorp.  Voor het vissersdorp wordt een rode boei gesmeten waar men niet over mag richting Frankrijk (= Westelijke richting) noch richting zeegat (= in Noordelijke richting).   
  2. Wij vragen iedereen om voor de wedstrijd zijn boot vrijwillig te laten controleren door een wedstrijdcommissaris.
  3. Na de weging blijft de gewogen vis van iedereen afgezonderd staan tot de weging volledig voorbij is.   Iedereen wordt gevraagd dit strikt te respecteren met diskwalificatie tot gevolg !
  4. Er wordt extra gecontroleerd op ondermaatse vis.  Zorg dat alles nauwkeurig gemeten wordt bij het aanbieden van de vis zodat strafpunten vermeden worden.

 

 

Succes iedereen.

 

 

 

Hans

Graag nodigt het bestuur iedereen uit tot de vierde en laat ste viswedstrijd voor het clubkampioenschap op zaterdag 04 november 2017 van 9u. tot 15u.   


De inschrijvingen voor deze wedstrijd (5 euro/persoon) gebeuren ’s vanaf 7u. tot 8u. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar.
We trekken vanaf 7u.45 vanop het strand in zee en verzamelen zo met de boten op 200 m van de laagwaterlijn.  Vertrek om 9u. stipt naar onze visstek,  dit op het signaal van de wedstrijdcommissarissen, en stoppen met vissen om 15u., terug op het signaal van de wedstrijdcommissarissen.

Zorg ervoor dat je binnen de rechte lijn tussen de rode boei ten Westen van de Trapegeer en de Trapegeerboei zelf ligt te vissen, alsook binnen de lijn van deze 2 boeien en het strand. 

 

Hou rekening met de begeleiding en tips van de tractorcoachen op het einde van de wedstrijd als de boten terug aan land gekomen. 

De visweging gebeurt omstreeks 15u.30 à 16u. waarna de prijsuitreiking volgt. 

Aandacht voor parkeerplaats: gratis in het P. Bortierplein, zonodig in de aanpalende straten, en mits het duidelijk aanbrengen van een speciale en nieuwe ORIGINELE parkeerkaart van de club vooraan in je wagen. Dergelijke kaart kun je steeds vragen aan iemand van het bestuur. Gelieve hiermee rekening te willen houden zodat u niet geconfronteerd wordt met retributiebonnen, die je zelf zal moeten betalen 

  

Bij slecht weer wordt de wedstrijd verplaatst naar zondag 05 november. 

We houden jullie op de hoogte via deze website en sms. Wie geen sms ontvangt, laat dit even weten aan de secretaris Filip zodat we uw gegevens kunnen registreren.

 

Het bestuur wenst u veel succes! Iedereen hartelijk welkom en tot dan!