Vierde wedstrijd van het clubkampioenschap op 31 oktober 2015 was groot succes

20 november 2022

 

Op zaterdag 31 oktober had de vierde en laatste wedstrijd plaats van het clubkampioenschap 2015 van de Pannevissers. Het werd een mooie en spannende wedstrijd met mooie visvangsten. 

De winnaar werd Guido en Koen Cremmery voor Filip Devreker en Pascal Annys.  Deze laatste wedstrijd bevatte trouwens alle ingrediënten voor een perfecte visdag en afsluiter van het visseizoen : prachtig weer, grote opkomst, veel vis en een spannende wedstrijd.   

Klik op het icoontje voor de volledige uitslag van deze laatste viswedstrijd van dit seizoen.  

 

Na de wedstrijd konden we nog genieten van een toffe sfeer met veel geïnteresseerde toeristen terwijl het wachten was op het eindklassement van 2015.   

Pascal Annys werd, na een superspannend kampioenschap, uitgeroepen tot kampioen 2015 met 2775 punten, voor voorzitter Hans Lowagie met 2708 en Filip Devreker met 2602 punten.  Theo Charlemagne eindigde 4de met 2484 p., Freddy Debergh eindigde op plaats 5 met 2202 punten. Op een andere pagina zie je het eindklassement.

Jullie kunnen ook genieten van de mooie sfeerfoto’s van onze clubfotograaf Serge. Klik op het icoontje onderaan deze pagina. 

Op 5 december sluiten we het seizoen af met onze traditionele souper plus kampioenviering en dit in restaurant le Grand Mare te Bray Dunes.     Bij deze is iedereen van harte welkom.   Een persoonlijke uitnodiging volgt nog.


Alvast proficiat aan de winnaars!