Vrije wedstrijd 24 augustus 2013

20 november 2022

Derde keer, goede keer, na tweemaal de wedstrijd te hebben moeten uitstellen konden we eindelijk het startschot geven voor onze vrije wedstrijd.

Het weer was wat druilerig met nu en dan wat regen maar uiteindelijk was het wel een goed visweer want de wind zwakte volledig af in de loop van de dag en was het aangenaam vertoeven op onze kustwateren.

Een vrije wedstrijd betekent dat iedereen zelf zijn visstek mag kiezen en hopen om de juiste keuze te maken. De meesten verkozen om richting Frankrijk te trekken op zoek naar schar of pladijs. Dit bleek dan ook de hoofdvangst van de meesten met hier en daar ook enkele gulletjes, enkele knorhaantjes en ook enkele tongen. Enkelen probeerden te vissen op zeebaars maar die bleek moeilijk te verschalken.

De winnaar van de wedstrijd was Hans Lowagie samen met zijn visvriend Wim die 71 vissen of 24,670 kg vingen voor Marc Vanhee met 30 vissen of 11,970 kg en Peter Meeuws met 40 vissen of  11,490 kg.

De volledige uitslag vindt je door op het icoontje te klikken. De foto’s vindt je in het fotoalbum op onze website.