Zalmforelvissen op de Zwarte Berg… het was een prachtig avontuur.

20 november 2022

Op zaterdag 4 mei was het zover. Met een 30 tal clubvrienden trokken we richting de Zwarte Berg om onze viskunsten te testen in De Ponderosa. We waren met 26 vissers waarvan 6 kinderen. In totaal werden 181 vissen bovengehaald of gemiddeld 7 vissen per visser. Mooi resultaat!

De kampioen bij de volwassenen was Pascal Annys, gevolgd door Jurgen Demeulenaere en Bjorn Vercaemer. De rest van de uitslag vind je door op het icoontje te klikken onderaan deze pagina.

Voor de zes kinderen was deelnemen natuurlijk belangrijker dan winnen, maar toch… er zaten echte strijdertjes tussen. En de eerste prijs ging naar Grace Vercamer met 5 kg! Ja je leest het goed, ze viste beter dan ALLE vissers, volwassenen en kinderen! Britt Vercaemer en Shania Arnoys nemen plaats 2 en 3 in. Ze kregen allemaal een lekkere attentie en een trofee.

Het weer was wisselvallig maar dit kon de sfeer niet verstoren, er was een zeer toffe sfeer, echt passend bij een vriendengroep. Het middageten was lekker, de naturaprijzen werden gewaardeerd. Iedereen ging moe maar tevreden naar huis en het is nu al zeker: volgend jaar gaan we terug!

Klik door op het fotoalbum en je kunt meegenieten van de toffe dag.

Dank aan iedereen die op een of andere wijze heeft meegeholpen aan het welslagen van deze onvergetelijke dag.