Zeewijding 2016 was GROOT SUCCES – Dankwoord van de voorzitter

20 november 2022

Beste clubleden,  

Langs deze weg wil ik IEDEREEN nog eens hartelijk danken die op alle mogelijke manieren deelnam en meehielp aan de organisatie van de zeewijding in De Panne.   Deze activiteit was een prachtige start van het zomerseizoen in onze Gemeente De Panne en was eveneens een eervol aandenken aan alle gestorven beroepsvissers op zee afkomstig uit Adinkerke-De Panne sedert WO I.

 

Klik op het icoontje onderaan voor prachtige foto’s van Serge en Mike. Dank mannen! 

Een filmpje van Anneke Bo en haar man is op komst.


Een mooi artikel kun je al lezen op de digitale nieuwskrant met positief nieuws over De Panne namelijk De Bliedemaker. Dit is de link:  https://debliedemaker.wordpress.com/ . Met grote dank aan Jose Decoussemaeker.

Hans Lowagie