Uitslag van de makreelwedstrijd van 27 juli 2024

28 juli 2024

Na een aantal pechjaren qua weer waren de weergoden ons dit jaar goed gezind.: de makreelwedstrijd kon doorgaan op de geplande dag. 10 vaartuigen waren paraat om het beste van zichzelf te geven in een spannende wedstrijd tussen 10.30u en 15u.

Er volgt nog een wedstrijdverslag van wedstrijdverantwoordelijke Hans (zie apart bericht), maar we geven graag alvast de uitslag: zie hieronder.

’s Avonds was er dan onze jaarlijkse BBQ, verzorgd door onze clublid José en zijn echtgenote Greta. Een 80-tal hongerige magen genoten van de heerlijke maaltijd. Ondertussen warmde DJ Bruno zich al op, om na de maaltijd de gasten te verwennen met dansmuziek en zoveel meer. Met succes, proficiat Bruno!
De samenwerking onder de medewerkers en de sfeer waren prima, alles verliep zeer vlot. Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan de wedstrijd en/of de BBQ en op welke wijze dan ook heeft bijgedragen tot het slagen van deze super mooie zomerdag.
We willen even een extra woord van lof uitspreken tegenover Maurice Butaye, die 365 dagen op 365 paraat staat voor onze club, ook als zijn gezondheid eens minder is. Weer of geen weer, onze Maurice is er: BEDANKT en veel beterschap gewenst.

Hieronder zie je enkele toffe foto’s. We waren ook blij dat ons stichtend en voormalig bestuurslid Roger Lowagie en zijn echtgenote Josiane erbij waren. Ze blijven in ons hart, en… onze club duidelijk in hun hart!: Uitslag van de makreelwedstrijd van 27 juli 2024