Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Vierde wedstrijd van het clubkampioenschap op ZONDAG12 NOVEMBER

november 12 @ 09:00 - 15:00

 

Beste wedstrijdvissers en sympathisanten,

 

Hier de uitnodiging voor de 4de wedstrijd van het clubkampioenschap.   Het werd een moeilijke bevalling om een geschikte datum te vinden door dit najaar met al die wind en regen. Maar nu is het gelukt om nog zeker een laatste wedstrijd te organiseren zodat we het clubkampioenschap2023 correct kunnen afwerken. Schrijf maar op: zondag 12 november!

Wat mogen we alvast verwachten voor zondag: zwakke wind 2 Bft uit het ZZO, met golven van 0, 5 meter. Temperatuur 5 a 9 graden, dus echt heerlijk herfstweer. We verwachten geen regen.

LW 06:42 (0,34) – HW 12:11 (4,78) dus behoorlijke stroom. We verwachten eindelijk toch ook de herfst-wintervis dus… alle redenen om massaal langs te komen voor een spannend seizoenseinde.

Supporters zijn uiteraard ook meer dan welkom; ons horecateam zal u met open armen ontvangen.

Even herinneren dus:

De inschrijvingen gebeuren vanaf 7u. Verse koffie en lekkere boterkoeken staan voor jullie klaar. De deelnameprijs is 7 € per persoon; drankje en twee belegde broodjes inbegrepen.

We trekken vanaf 8u. vanop het strand in zee en verzamelen met de boten op 200 m van de laagwaterlijn.  Vertrek om 9u. naar onze visstek op het signaal van de wedstrijdcommissaris, en stoppen met vissen om 15u. op het signaal van de wedstrijdcommissaris.  TIP: ga vroeg genoeg in zee, zodat de wedstrijd stipt op tijd kan starten.

Zorg ervoor dat je binnen de rechte lijn tussen de rode boei ten Westen van de Trapegeer en de Trapegeerboei zelf ligt te vissen, alsook binnen de lijn van deze 2 boeien en het strand. Dit is en blijft een aandachtspunt. Je bent ook binnen gezichtsafstand van de andere boten.

De visweging gebeurt direct na de wedstrijd waarna de prijsuitreiking volgt.  Zoals elk jaar bij de laatste wedstrijd: alle vis blijft na de weging in de loods staan tot alle vangsten zijn gewogen.

Ook nog even herinneren: dat je 2 maatse zeebaarzen (= 42 cm) per persoon aan boord mag hebben van 1 april tot en met 31 december.

Het bestuur wenst jullie super veel visplezier en vriendschap toe, moge de beste de wedstrijd winnen!

Succes!

 

 

 

Details

Datum:
november 12
Tijd:
09:00 - 15:00

Locatie

clublokaal
Bortierplein
De Panne, 8660 Belgium
+ Google Maps
Phone
+32472400530